Måndag

Jag har haft en bra dag, först skolan och sen efter det så var jag med en vän vi lagade mat kollade på film och hade det allmänt trevligt. nu har hon åkt hem och jag har inget planerat för ikväll, ska duscha i alla fall! kram♥
 

Höst inspo

åh, jag bara älskar hösten och vinterns kläder när man kan ha en massa mysiga stickade tröjor mössor halstukar osv. att ta på sig ett par jeans en stickad tröja och ett par kängor är både snyggt och myssigt! funderar på att kanske köpa väskan som är på bilden dock tror jag att den är ganska liten men om inte så är det typ precis en sån väska som jag villha och den är även till ett bra pris. allt på bilden kommer ifrån hm. 
Kramisar♥

varm dusch, ny rakade ben

precis tagit mig en varm dusch så skönt och ny så rakade ben på det är inte helt fel och så ligger jag just nu i min säng. Har idag gjort klart allt plugg vilket känns skönt men kommer säkert få massa nytt imorgon igen bara för jag är klar med allt, haha. På något sätt är jag idag ganska taggad på skolan men kan vara för vi haft långhelg, men har nog en annan åsikt imorgon på morgonen, är verkligen ingen morgon människa. Kramisar ♥

Morgon mys

Tycker det är så mysigt att gå upp äta frukost och sedan gå och lägga sig i sängen igen och det är precis vad jag har gjort idag. Har inga speciella planer för dagen, det ända är att göra klart min engelska uppgift annars få vi se vad dagen bjuder på. Hoppas ni får en bra dag!

Rosa naglar

passade på att måla mina naglar nu när jag inte hade så mycket bättre för mig att göra, har haft samma länge nu och det började bli riktigt fult. sista tiden har jag inte målat mina naglar så mycket som jag gjort tidigare och det märks, haha det är mer utanför än på naglen. jag älskar ljus rosa nagelack så fint! 
 

Candles

 

satuday

Har pecis ätit lite frukost, tror att jag och en kompis ska ut och fota idag sen tänkte jag att jag skulle jobba med min engelska inlämning. Färgade mitt hår igår och det blev mycket ljusare än innan, lite ovant och så blev det lite för mycket uppe på huvudet, men jag kommer nog till att vänja mig.

Shopping

Nu har jag kommit hem ifrån stan, köpte en klädhängare, galjar, vinterskor, lypsyl, ögonfransböjare, hårfärg,ljus och en filt. hade jag haft massa pengar hade jag lätt köpt massor med kläder. menmen, fick faktiskt 100kr av gamelfarmor och så sa hon att jag kanske fick igen på höstlvet, gullefarmor!  ikväll blir det mys framför idol och tänkte om jag orkar att jag ska slinga mitt hår. kramisar
 
 

Mellanmål

 

Torsdag

var inne i nybro igår och handlade lite och imogon ska jag till kalmar, detta känns inte bra för min plånbok och jag som behöver spara också. Idag har jag ensålänge inte gjort alls mycket och ska faktiskt bra ta och ha en lugn och skön dag, ska göra min engelska inlämning hade jag tänkt annars inget speciellt.
 

tripp på stan

Blus 200:- fit me stick 119:- isaDora puder 129:-
Efter skolan tog jag och en kompis oss en liten titt på stan fick med mig en blus ifrån Vero moda, och lite smink som jag faktiskt köpte på ica. Åkte hem med fyra bussen och har mest bara pluggat sen jag kom hem vi har just nu massor med inämningar. kan även meddela att jag är ledig i mogon och fredag pga studiedagar.
 
 

Mini presentation

Tänkte börja blogga igen så starta med en kort presentation. 
Jag heter Lina Jonsson är 15 år gammal och bor i örsjö. Hur jag ser ut, ja det ser ni ju på bilden över.På fritiden rider jag men inte så mycket just nu, då jag precis sålt min häst och håller på att leta efter en ny.Jag går på Madesjöskolan i klass 9B. I bloggen kommer det blir mycket fotografering, även shopping, vardag osv. Tänkte inte göra någon större presntation vill ni veta någt så få ni gärna fråga annars kommer ni lära känna mig bättre så småningom. 
 
kramar Lina

RSS 2.0